久久99精品久久久久久6194,少妇毛茸茸旺盛,久久看av,一级持黄录像免费观看,国产在线一区二区,久久久大尺度,欧美伦理电影一区二区三区,五月婷视频

[南開(kāi)大學(xué)]2021春《大學(xué)英語(yǔ)(二)》在線作業(yè)

時(shí)間:2021-09-02 14:49來(lái)源:廣東專(zhuān)業(yè)技術(shù)人員繼續(xù)教育網(wǎng) 點(diǎn)擊:
[南開(kāi)大學(xué)]2021春《大學(xué)英語(yǔ)(二)》在線作業(yè)
  

1.He is a doctor, so ().

A.he does wife
B.is his wife
C.his wife is

答案:B

2.Have you got any books on Chinese painting? I want to borrow ().

A.any
B.every
C.one

答案:C

3.Last Saturday I () an old English friend of mine.

A.has met
B.meets
C.met

答案:C

4.In a few minutes, Mrs. Smith suddenly ____.

A.overcame
B.regained
C.came to
D.recovered

答案:C

5.The meeting () for five hours. No one knows when it will end.

A.has lasted
B.have lasted
C.lasted

答案:A

6.Jack () a walk after supper when the weather was fine.

A.used to take
B.is used to take
C.used to taking

答案:A

7.The boy’s hair stuck ____ straight with fright.

A.to
B.up
C.up to
D.on

答案:B

8.I’ve lived in Chongqing () twenty years.

A.in
B.for
C.since

答案:B

9.Xiao Wang () a university student next year.

A.is
B.will be
C.is being

答案:B

10.We () in the same house when we were students in Britain.

A.used live
B.used to living
C.used to live

答案:C

11.We have ____ with the company for 10 tons of steel.

A.contracted
B.contacted
C.constructed
D.convinced

答案:A

12.-Have you visited Xi’an? -Yes, I () there many times.

A.go
B.have been
C.went to

答案:B

13.His grandfather is very healthy. He () drinks () smokes.

A.both, and
B.neither, nor
C.neither, or

答案:B

14.She was () the grandchildren again.

A.looking for
B.looking forward to
C.looking around

答案:B

15.Mike offered to help and so () John.

A.does
B.is
C.did

答案:C

16.Can you help me to clear () my desk?

A.away
B.out
C.up

答案:C

17.Do you know the people () came here this morning?

A.which
B.who
C.those

答案:B

18.Please proceed ____ what you were doing.

A.to
B.on
C.with
D.about

答案:C

19.____ the circumstances, he has done the job quite well.

A.Considering
B.Considered
C.Being considering
D.Being considered

答案:A

20.Have you () seen a tiger?

A.over
B.just
C.ever

答案:C

21.He got his leg () while he was playing football with a group of friends.

A.broken
B.break
C.breaking

答案:A

22.Let’s go to the Great Wall by bus, ()?

A.don’t we
B.shall we
C.aren’t we

答案:B

23.Her mother told her not to () without telling her.

A.leave off
B.go on
C.go off

答案:C

24.Be careful () what you are doing.

A.with
B.in
C.of

答案:A

25.The police arrived quickly, () it was too late.

A.but
B.and
C.so

答案:A

26.Once the decision ____, the most important thing to do is how to carry it out.

A.has been made
B.made
C.been made
D.having been made

答案:D

27.You’ll be here tomorrow, ()?

A.will you
B.won’t you
C.aren’t you

答案:B

28.Money isn’t ().

A.anything
B.something
C.everything

答案:C

29.She () jogging every morning.

A.goes
B.does
C.plays

答案:A

30.Get up! Mary. Tom has () called you three times this morning.

A.yet
B.already
C.never

答案:B

31.Did she () the meeting?

A.take part for
B.took part in
C.take part in

答案:C

32.Send me an email () you arrive in Beijing.

A.while
B.when
C.if

答案:B

33.A: Have you finished your homework? B: ().

A.No, I didn’t
B.No, I haven’t finished
C.No, I haven’t

答案:C

34.Don’t let () in. The doctor is operating on the patient now.

A.anyone
B.someone
C.nobody

答案:A

35.Mad with ____, he beat his son with a big stick.

A.range
B.rage
C.rag
D.rank

答案:B

36.____ a man coming, the thief ran away.

A.At sight
B.In sight
C.At the sight of
D.In sight of

答案:C

37.We won’t have the rehearsal if it () tomorrow.

A.rained
B.rains
C.will rain

答案:B

38.He is going to apply () a job in the bank.

A.in
B.at
C.for

答案:C

39.Mary spent the whole afternoon looking () the shops.

A.for
B.round
C.up

答案:B

40.Shall we () a time for our next meeting?

A.make
B.decide
C.fix

答案:C

41.Because of the illness, she () in bed for a few months.

A.was keeping
B.kept
C.was kept

答案:C

42.The day after tomorrow () my birthday.

A.shall be
B.will be
C.is going to be

答案:B

43.That’s a () excellent idea.

A.very
B.really
C.too

答案:B

44.____ this problem, I will tackle with it later.

A.At
B.Concerned
C.With
D.As to

答案:D

45.The medicine can make people ____ fever.

A.immune with
B.immune to
C.motionless
D.inactive to

答案:B

46.It is reported that two cars ____ into each other this morning on the highway, killing both drivers and two passengers.

A.smashed
B.cracked
C.pressed
D.crashed

答案:D

47.Three books are interesting, but the rest () not very good.

A.are
B.is
C.be

答案:A

48.() is ready now for the party.

A.Everything
B.something
C.Anything

答案:A

49.Vegetables are good () you.

A.with
B.for
C.in

答案:B

50.Each ticket ____ only one person to the exhibition.

A.enters
B.posts
C.admits
D.persuades

答案:C
 

文章標(biāo)簽:南開(kāi)大學(xué)
------分隔線----------------------------
 主站蜘蛛池模板: 日韩亚洲精品在线| 国产日韩欧美第一页| 色综合久久精品| 国产精品久久亚洲7777| 97久久精品人人做人人爽50路| 国产在线拍揄自揄拍| 日本一区二区三区在线看| 国产一区网址| 亚洲欧美国产中文字幕| 日韩av一区二区在线播放| 国产区二区| 精品久久二区| 天堂av一区二区三区| 国产理论一区二区三区| 亚洲w码欧洲s码免费| 99久久免费精品视频| 99国产精品免费观看视频re| 亚洲午夜国产一区99re久久| 香蕉视频在线观看一区二区| 国产高清一区二区在线观看| 中文字幕1区2区3区| 91偷自产一区二区三区精品| 久久久久亚洲| 久久精品99国产精品亚洲最刺激| 99久久婷婷国产综合精品电影| 久久人人精品| 国产精品女人精品久久久天天| 国产精品久久久久久久妇女| 国产精品你懂的在线| 69久久夜色精品国产7777| 国产美女三级无套内谢| 丰满少妇高潮惨叫久久久| 国产精品999久久久| 国产一区二区三区四| 中文字幕一区二区三区乱码| 欧美日韩精品在线一区二区| 国产69精品久久久久孕妇不能看| 国产精品剧情一区二区三区| 国产欧美视频一区二区三区| 国产一区二区伦理| 国产区二区| 久久夜色精品亚洲噜噜国产mv| 97久久精品人人澡人人爽| 久久精品国产综合| 日本精品视频一区二区三区| 国产精品一二三区视频网站| 欧美一区二区三区久久久精品| 一区二区久久久久| 亚洲精品久久久久中文第一暮| 色午夜影院| 久久精品国产99| 国产欧美一区二区精品久久久| 久久久久久亚洲精品| 精品国产免费一区二区三区| 国产一区二区精华| 国产午夜伦理片| 91精品国产高清一二三四区| 国产清纯白嫩初高生在线播放性色 | 久久精品二| 亚洲v欧美v另类v综合v日韩v| 日本精品一区二区三区视频| 四季av中文字幕一区| 一区二区久久精品| 国产丝袜一区二区三区免费视频 | 日韩av在线电影网| 久久久99精品国产一区二区三区| 久久精品国语| 四虎国产精品永久在线| 亚洲午夜精品一区二区三区电影院| 欧美精品一卡二卡| www色视频岛国| 国产精品爽到爆呻吟高潮不挺| 最新日韩一区| 国产精品九九九九九九| 99re热精品视频国产免费| 国产伦精品一区二区三| 三上悠亚亚洲精品一区二区| 狠狠色很很在鲁视频| 久久综合久久自在自线精品自| 亚洲精欧美一区二区精品| 亚洲少妇一区二区| 国产色婷婷精品综合在线播放 |